Aparatura de camp

Aparatura de câmp: senzori de presiune, senzori de temperatură, termocuple, termorezistențe, senzori de debit, debitmetre electromagnetice, debitmetre ultrasonice, debitmetre ultrasonice sonoKit,debitmetre ClampON, debitmetre vortex, debitmetre masice, debitmetre coriolis, senzori de nivel, senzori de nivel ultrasonici, senzori de nivel radar, s...

Aparatura de câmp: senzori de presiune, senzori de temperatură, termocuple, termorezistențe, senzori de debit, debitmetre electromagnetice, debitmetre ultrasonice, debitmetre ultrasonice sonoKit,debitmetre ClampON, debitmetre vortex, debitmetre masice, debitmetre coriolis, senzori de nivel, senzori de nivel ultrasonici, senzori de nivel radar, senzori de nivel capacitivi, poziționere electro pneumatice, regulatoare de proces, înregistratoare de proces, gaz analizoare, gaz cromatografe, sisteme de cântărire, sisteme de dozare, doze tensiometrice, senzori magneto inductivi, senzor de presiune hidrostatică, senzori ultrasonici, senzori de nivel radar, senzori de debit electromagnetci, senzori de debit vortex, senzori masic sau coriolis.

Mai multe

Aparatura de camp Conține 8 produse.

Se afişează 1-8 din 8 articole
  • Siemcrom Grup oferta o gama completa de instrumente pentru masurarea presiunii relative, diferentiale si absolute. In plus fata de precizia în masuraresi de robustete, printre trasaturile definitorii enumeram si functionalitatea si flexibilitatea sistemului modular ca (...)

  • Instrumentele din gama noastră sunt folosite pentru măsurarea temperaturii chiar și în cele mai vitrege condiții. La temperaturi mari sau mici, în zone periculoase, echipamentele noastre cu capacități de comunicare îndeplinesc toate condițiile dintr-o arie vastă de (...)

  • Instrumente de măsurare a nivelului: Instrumentele noastre de măsurare a nivelului servesc în industriile de proces de pretutindeni, cum ar fi apă, apă uzată, agregate, ciment, minerit, chimică, petrochimică, petrol și gaze, alimentară, farmaceutica. Un portofoliu  (...)

  • Instrumentație pentru măsurarea debitului: Alegerea corectă a debitmetrului potrivit pentru aplicația dumneavoastră vă poate îmbunătăți vizibil performanța. În toate industriile vă oferim o selecție completă de debitmetre electromagnetice, ultrasononice, (...)

  • Sistemele de cântărire şi dozare joacă un rol important în toate sectoarele de producţie şi în tehnica de proces. Dozele de cântărire şi modulele electronice SIWAREX pentru sistemele de cântărire, împreună cu cântarele cu curea, balanţele dozatoare şi (...)

  • Portofoliul de senzori cuprinde senzori inductivi, magnetic-inductivi, capacitivi, optici, ultrasonici, precum şi senzori de curgere şi de presiune. - Senzori inductivi Senzorii inductivi sunt destinați detecției fără contact şi fără uzură a obiectelor metalice. Pentru aceasta  (...)

  • De la monitorizarea emisiilor din incineratoarele de deşeuri şi centralele electrice până la analiza gazelor din industria chimică şi monitorizarea cuptoarelor rotative din silozurile de ciment, analizatoarele noastre sigure şi de o înaltă precizie, îşi vor face (...)

  • Aplicatiile complexe din procesele industriale si de cercetare presupun existenta unor echipamente de vizualizare si analiza a datelor. Inregistratoarele de proces SIREC ofera solutii de inalta tehnologie pentru orice masurare, monitorizare si aplicatie (...)

Se afişează 1-8 din 8 articole