Aparatura de comutatie Conține 9 produse.

Se afişează 1-9 din 9 articole
  • Siguranţele din gamele 5SY.., 5SP.. permit montarea de contacte auxiliare.Siguranţele din gama 5SJ.. nu permit montarea de contacte auxiliare.Siguranţe bipolare.Siguranţe tripolareIntrerupatoare combinate automate + diferentiale 1P + N, (...)

  • Sirius - Sistem de aparate de comutatie si protectie!- Alimentari  de consumatori  pina la  250 kW realizabile  din aparate standard;- Design modular  – toate componentele  se  potrivesc si  toate  aparatele   sunt realizate  optim;  - Economie de bani si  timp (...)

  • Releul de suprasarcina termic SIRIUS 3RU11Caracteristici:- De la 0.11 A la 100 A;- Clasa de deconectare 10;- Conectare directa in contactorii SIRIUS;- Selector pentru RESET  manual sau automatic;- Indicator de lucru si a functiei de TEST;- Butoane STOP si RESET (...)

  • SENTRON WL - Intreruptor in aer.3WL1 Gabarit  II 4000A- IEC 60947-2Disponibil in 3 domenii:- 66kA   ECO Schaltvermögen N (bis 500V);- 50kA   ECO Schaltvermögen N (bei 690V); - 80kA   Standardschaltvermögen S (bis 500V);- 75kA   Standardschaltvermögen (...)

  • Softstartere SIRIUS 3RW.Caracteristici ale 3RW30/31:- Pornire si oprire fara socuri - Putere pina  la  55 kW / 400V - Substituire directa  a  contactoarelor Y/D - Pot fi  combinate  cu aparate  SIRIUS intreruptoare, contactoare si  relee de suprasarcina constructie compacta (...)

  • SIRIUS – alimentãri de consumatori.- Pentru executie cu si fãrã sigurante fuzibile;- Aparate complete pentru protectia sarcinilor din  componente standard: alegeti aparatele – montabile cu ajutorul modulelor – gata!- Montaj compact fara derating pana la  (...)

  • Întrerupătoare de poziție cu acționare separată.Aplicatii:SIRIUS întrerupătoare de poziție cu acționare separată în cazul în care sunt utilizate pozițiile ușilor, huse sau ecrane de siguranță care trebuie să fie monitorizate din motive de siguranță. De exemplu, acestea sunt utilizate (...)

  • Transformatorul este un aparat static cu două sau mai multe înfăşurări, care, prin inducţie magnetică, transformă un sistem de curent şi tensiune alternativă într-un alt sistem uzual de curent şi tensiune, de obicei la valori diferite şi la (...)

  • Separatoare de sarcină asigură întreruperea în sarcină cu separarea vizibilă a contactelor. Borne pentru conectare prevăzute cu şuruburi. Dispozitiv de blocare cu lacăt integrat în mâner. Se livrează cu capace pentru borne. Se poate monta pe placă (...)

Se afişează 1-9 din 9 articole