Motoare electrice

New product

Putere compacta fara limite!
Misiunea de a gasi o solutie pentru un sistem de actionare este intotdeauna o provocare, deoarece fiecare sistem este diferit. Un singur lucru ramane mereu acelasi: nevoia de a gasi o solu]ie viabila, sigura si usor de integrat. Siemcrom Grup va (...)

More details

Informații

Putere compacta fara limite!
Misiunea de a gasi o solutie pentru un sistem de actionare este intotdeauna o provocare, deoarece fiecare sistem este diferit. Un singur lucru ramane mereu acelasi: nevoia de a gasi o solu]ie viabila, sigura si usor de integrat. Siemcrom Grup va oferta aceasta solutie folosind sisteme de actionare si o tehnologie automatizata care variaza de la convertizoare de frecventa si sisteme de distributie pana la o gama completa de motoare de joas` tensiune: motoare trifazate standard, care satisfac diferite cerinte, pana la motoare particularizate. Exista motoare pentru fiecare sector industrial, fiecare aplicatie si pentru a fi utilizate in orice tara. In termeni de inovatie, Siemens, ABB si UMEB se afla intotdeauna inaintea tuturor. Întotdeauna sistemul de alimentare potrivit Cu o gama de puteri de la 0.06 la 1250 KW, motoarele noastre de joasa tensiune pot actiona orice. In functie de cerintele utilizatorului, va oferim o gama de motoare cu un consum redus de energie, motoare pentru medii explozive pentru un maxim de siguranta, motoare NEMA, dar si motoare particularizate pentru un domeniu anume. Toate aceste motoare sunt certificate DIN EN ISO 9001. Dispun din fabrica de o gama variata de caracteristici pentru un nivel optim de eficienta si un raport pret-performanta ridicat. Garantam, de asemenea, ca indiferent unde va aflati, noi vom fi acolo pentru a asigura productia, vanzarea si serviceul acestor produse. Constructie modulara pentru obtinerea solutiei complete. Datorita conceptului de constructie modulara, motoarele noastre de joasa tensiune pot fi configurate pentru a indeplini cerinte ridicate si pot fi integrate intr-o solutie completa. De exemplu, motoarele si convertizoarele noastre din gama MICROMASTER si SINAMICS interactioneaza perfect pentru a atinge un nivel de functionare fara probleme si o durata de viata indelungata. Toate acestea constituie un sistem de actionare integrat si uniform.
Motoare economice
Utilizare în propriul avantaj
Costurile implicate de consumul de energie reprezinta 97% din costurile de întretinere ale motorului pe durata sa de functionare - achizitionarea si instalarea reprezinta doar 3%. În momentul de fata, instalatiile cu consum redus din Germania economisesc aproximativ 1,5 miliarde de Euro anual. Cum? Utilizând motoarele noastre foarte economice. Pe lânga excelentul raport dintre pret si performanta si gradul ridicat de fiabilitate în operare, aceste motoare garanteaza, de asemenea, o reducere semnificativa a costurilor de functionare, cu pâna la 45% mai putine pierderi de energie si o durata de viata mai mare. Sunt compatibile cu orice sistem de transmisie si acopera mai mult de 90% dintre aplicatiile existente la nivel mondial.
Gama de produse
Din pozitia de unul dintre putinii producatori de motoare la nivel mondial, oferim o gama completa de motoare economice:
- motoare economice cu eficienta maxima, conform standardelor UE din clasa EFF1 (grad de eficienta ridicat)
- motoare economice cu o eficienta sporita, conform standardelor UE din clasa EFF2 (grad de eficienta sporita)
- motoare economice cu o eficienta foarte sporita, conform standardelor UE din clasa EFF3 (grad de eficienta foarte sporita)
Avantaje
- o reducere considerabila a costurilor de functionare, datorita optimizarii eficientei
- motoarele 1LA9/ 1LG6 îndeplinesc simultan standardelor EFF1 si EPACT
- o durata de viata prelungita a motorului, datorita temperaturii scazute a motoarelor care îndeplinesc standardele EFF1 si EPACT
- capacitate de suprasarcina în modul de functionare continuu (SF 1.15 pentru 1LA9 /1LG6)
- toate motoarele sunt compatibile cu invertoarele de pâna la 500 V
- impactul asupra mediului este mai scazut, datorita reducerii emisiei de CO2
Motoarele cu sisteme de protectie împotriva exploziilor
Siguranta si eficienta maxima!
În mediile periculoase, cum ar fi instalatiile chimice, cele de prelucrare a petrolului sau a gazelor, motoarele trebuie sa corespunda unor standarde stricte de siguranta, pentru a asigura protectia muncii, a instalatiilor si a mediului înconjurator. Cu motoarele dotate cu sisteme de protectie împotriva exploziilor fabricate de Siemens, ABB si UMEB, veti depasi cerintele de siguranta de baza: rezistentele motoare EEx functioneaza în siguranta în conditii extreme, acest fapt fiind demonstrat la nivel mondial de sute de mii de ori. Mai mult, nu exista scapari în gama de motoare EEx, acestea îndeplinesc toate conditiile de siguranta maxima si eficienta în timpul functionarii.
Gama de produse
- grad de protectie sporit „e“ (EEx e II)
- incinta protejata împotriva exploziilor - „d“ (EEx de IIC)
- anexa protejata împotriva exploziilor - „n“ (EEx nA, Ex nA)
- protectie împotriva prafului

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Motoare electrice

Motoare electrice

Putere compacta fara limite!
Misiunea de a gasi o solutie pentru un sistem de actionare este intotdeauna o provocare, deoarece fiecare sistem este diferit. Un singur lucru ramane mereu acelasi: nevoia de a gasi o solu]ie viabila, sigura si usor de integrat. Siemcrom Grup va (...)