Senzori de nivel

New product

Instrumente de măsurare a nivelului:

Instrumentele noastre de măsurare a nivelului servesc în industriile de proces de pretutindeni, cum ar fi apă, apă uzată, agregate, ciment, minerit, chimică, petrochimică, petrol și gaze, alimentară, farmaceutica.

Un portofoliu  (...)

More details

Informații

Instrumente de măsurare a nivelului:

Instrumentele noastre de măsurare a nivelului servesc în industriile de proces de pretutindeni, cum ar fi apă, apă uzată, agregate, ciment, minerit, chimică, petrochimică, petrol și gaze, alimentară, farmaceutica.

Un portofoliu bogat de tehnologii și produse vă oferă posibilitatea de a alege o soluție potrivită pentru aplicația dumneavoastră.

Detectarea cotei.

1. Electromecanic

- Întrerupătorul cu paletă rotativă RPS200, detectează solide cu densități de până la 15G/L

- Întrerupătorul cu furcă vibrantă LVS200, detectează solidele cu densități de până la 5G/L

2. Ultrasonic

POINTEK ULS200 - este un întrerupător de cota ultrasonic cu două punte de întrerupere, eficient pentru solide, lichide, noroi și pentru materiale aderente.

3. Capacitive

- POINTEK CLS100 - întrerupător compact cu două fire pentru detectarea nivelului în spații restrânse;

- POINTEK CLS200 - întrerupător versatil cu un înalt nivel de rezistență chimică;

- POINTEK CLS300 - întrerupător de cotă pentru condiții vitrege de presiune mare/mică, temperaturi înalte și materiale corozive și abrazive.

_ POINTEK CLS500 - întrerupător de cota pentru condiții critice de temperaturi și presiune extreme.

Măsurarea continuă a nivelului

a. Sonic intelligence și process intelligence

Ambele tehnologii de procesare a semnalelor fac diferența între ecourile reale produse de material și ecourile false cauzate de blocaje sau zgomot electric.

b. Radar

Tehnologia radar, în cadrul căreia nu se realizează un contact direct, implică o întreținere minimă și oferă o măsurare continuă și sigură a nivelului pentru aplicații pe distanțe scurte sau lungi.

Vă oferim o varietate de instrumente radar:

- PROBELR - transmiter de nivel radar cu puls, două fire, 6GZ, pentru monitorizarea continuă a lichidelor și pastelor în vase de stocare sub presiune și temperatură nominală, la o distanță de 20M;

- LR200 - transmiter de nivel radar cu puls, două fire, 6GZ, pentru monitorizarea continuă a lichidelor și pastelor în vase de stocare și procesare, inclusiv la presiune și temperatură înaltă, până la o distanță de 20M;

- LR250 - transmiter de nivel radar cu puls, două fire, 6GZ, pentru monitorizarea continuă a lichidelor și pastelor în vase de stocare și procesare, inclusiv la presiune și temperatură înaltă, până la o distanță de 20M. Ideal pentru vase mici și medii dielectrice joase;

- LR260 - transmiter de nivel radar cu puls, două fire, 25GZ, pentru monitorizarea continuă a solidelor în silozuri până la o distanță de 30m. Ideal pentru aplicații cu praf în cantități extreme și temperaturi înalte de până la 200C;

- LR300 - transmiter de nivel radar cu puls, patru fire, 6GZ, pentru monitorizarea continuă a lichidelor și pastelor în vase de stocare și procesare, inclusiv la presiune și temperatură înaltă, până la o distanță de 20M;

- LR400 - transmiter de nivel radar FMCW, cu modulare continuă a undei, patru fire 25GZ, pentru monitorizarea continuă a lichidelor și pastelor în vase de stocare și procesare, inclusiv la presiune și temperatură înaltă, până la o distanță de 50M. Ideal pentru vase mici și medii dielectrice joase.

- LR460 - transmiter de nivel radar FMCW, cu modulare continuă a undei, patru fire 25GZ, pentru monitorizarea continuă a lichidelor și pastelor în vase de stocare și procesare, inclusiv la presiune și temperatură înaltă, până la o distanță de 100M.Ideal pentru aplicații cu praf în cantități extreme și temperaturi înalte de până la 200C.

c. Ultrasonic

- PROBE LU - transmițător ultrasonic, două fire pentru monitorizarea nivelului/volumului/debitului de lichid în recipiente de depozitare, recipiente de procesare simplă, și canale deschise.

- MULTIRANGER - controler versatil pentru distanțe scurte sau medii și pentru recipiente individuale sau multiple, pentru aplicații de până la 15M

- HIDRORENGER200 - controler de nivel pentru maxim 6 pompe, control diferențial al nivelui, și monitorizare debit pe canal deschis.

- LUC500 - controler stație de ridicare duplex, ultra - performant, pentru industria apei/apei uzate.

- LU SERIES - Monitorizare nivel de la mare distanță pentru lichide și solide, măsurând până la 10 puncte și un domeniu maxim de până la 60M.

- Senzorii ECHOMAX sunt creați pentru medii dure. Sunt rezistenți la infiltrările de praf, umezeală, vibrații, inundații și temperaturi extreme. Sunt ușor de instalat și practic nu au nevoie de întreținere.

d. Capacitivi

- LC300 - transmițătoare de nivel pentru aplicații din industriile: alimentară și băuturi, mâncare, pentru alimentele de casă și solide vrac.

- LC500 - monitorizarea nivelului și interferenței în condiții de preces extreme cum ar fi petrol și gaz lichid, chimicale toxice și agresive de pana la 100Bar, pana la 200C și coborând până la -50C ca obțiune pentru aplicații în criogenie.

e. Hidrostatică

Măsurarea de nivel cu costuri scăzute pentru montarea directă sau montarea cu etanșare la distanță și separatoare de proces pentru recipiente și vase.

P MPS și P DS III pot face față unor încărcături extreme de natură chimică și mecanică precum și interferențelor electromagnetice.

f. Gravimetrica

Măsurarea gravimetrică de nivel cu tehnologia de cântărire Siwarex oferă o măsurare foarte precisă fără contact material, independent de temperatura mediului, forma recipientului, părțile încorporate și caracteristicile materialelor.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Senzori de nivel

Senzori de nivel

Instrumente de măsurare a nivelului:

Instrumentele noastre de măsurare a nivelului servesc în industriile de proces de pretutindeni, cum ar fi apă, apă uzată, agregate, ciment, minerit, chimică, petrochimică, petrol și gaze, alimentară, farmaceutica.

Un portofoliu  (...)