Sisteme de cantarire si dozare

New product

Sistemele de cântărire şi dozare joacă un rol important în toate sectoarele de producţie şi în tehnica de proces. Dozele de cântărire şi modulele electronice SIWAREX pentru sistemele de cântărire, împreună cu cântarele cu curea, balanţele dozatoare şi (...)

More details

Informații

Sistemele de cântărire şi dozare joacă un rol important în toate sectoarele de producţie şi în tehnica de proces. Dozele de cântărire şi modulele electronice SIWAREX pentru sistemele de cântărire, împreună cu cântarele cu curea, balanţele dozatoare şi contoarele de materiale solide Milltronics oferă un sistem optim de cântărire pentru aproape orice sarcină imaginabilă.

a. Senzori şi dispozitive de cântărire continuă.

Dozele de cântărire precum şi alţi senzori se pot folosi într-o gamă variată de sectoare. Se supun cerinţelor industriilor primare şi şi-au demonstrat de asemenea compatibilitatea cu industriile alimentară, chimică şi petrochimică.

b. Dozele de cântărire şi elemente montaj SIWAREX.

Sunt disponibile 6 game de doze de cântărire pentru multe aplicaţii diferite.

Dozele de cântărire au proprietăţi remarcabile:

- Precizie înaltă 3000d.

- Interval mare de măsurare de la 6 kg la 280 t (13,2 lbs la 276 tone).

- Sigilate ermetic, durată de funcţionare îndelungată.

- Indicat pentru zonele periculoase.

- Capacitate de verificare.

- Material: oţel inoxidabil.

c. Debitmetre de materiale solide

Debitmetrele din Seria Milltronics E, V şi A, oferă o cântărire liniară continuă a maselor solide uscate, pulberi sau material granular cu o curgere liberă. Capetele de măsurare ILE sunt externe procesului, producând rezultate precise, repetabile. Aceste debitmetre pot fi folosite pentru funcţii critice cum ar fi descărcarea şi amestecul încărcăturii.

d. Cântare cu curea

Cu rezultate bune în ceea ce priveşte prestanţa în mediile dure, cântarele cu bandă transportoare Milltronics combină instalarea simplă, cu introducere pe rând, întreţinerea uşoară (fără componente mobile) cu precizia repetabilă pentru operaţiunile de producţie. Dozele de cântărire unice în formă de paralelogram asigură o histereză minimă şi o linearitate superioară, ignorând toate forţele orizontale. Toate modelele de cântare cu curea au ca şi particularitate protecţia împotriva supraîncărcării pentru dozele de cântărire.

e. Balanţe dozatoare

Dozele de cântărire ultrasenzitive în formă de paralelogram oferă o cântărire precisă, îmbunătăţind consistenţa amestecurilor, contabilitatea şi procesul de înregistrare. Balanţele dozatoare Milltronics sunt indispensabile atunci când procesele de producţie automate necesită o cântărire şi alimentare liniară continuă. Aceste balanţe dozatoare de mare tonaj oferă un serviciu sigur şi neîntrerupt şi practic nu au nevoie de nici un fel de întreţinere. Ele sunt livrate în mod standard împreună cu un pod basculă şi senzor de viteză.

f. Integratoare de cântărire dinamică

Integratoarele electronice Milltronics BW500 şi SF500 procesează semnalele primite de la senzori transformându-le în date de operare pentru cântărirea liniară continuă şi măsurarea fluxului de materiale solide. BW100 oferă o operare economică, de bază împrenă cu cântarele cu curea. BW500 şi SF500 pot prelua funcţiile fundamentale de control îndeplinite în mod tradiţional de alte dispozitive de un nivel superior, cum ar fi PID şi controlul amestecului. Afişajul prezintă citiri instantanee ale ratei şi fluxului total de material pentru contoare sau rata, încărcătura totală şi viteza pentru cântare cu curea şi balanţe dozatoare.

g. Module de cântărire SIWAREX pentru sistemele automate SIMATIC

Alte avantaje rezultă din integrarea completă a modulelor de cântărire SIWAREX în platforma de sistem SIMATIC. Folosind componentele SIMATIC standard, puteţi adapta cu uşurinţă sistemul de cântărire la necesităţile dumneavoastră individuale. În plus, interfeţele standardizate, funcţiile complet integrate şi instrumentele uniforme permit o configurare cu eficienţă de cost. Sumar SIWAREX

 

Elemente de performanţă Integrat în SIMATIC ca modul de funcţie (FM).

- Înaltă precizie.

- Verificare în conformitate cu OIML.

- Interval gradat al funcţiilor.

- Potrivit pentru zonele periculoase.

- Mediu sistem SIMATIC

- Integrare în S7-300/400 cu diverse

- pachete de software.

- Profibus folosind ET200M sau ET200S.

- Integrare în PCS 7.

- Integrare în S7-200. Ca modul de

- extensie (EM), SIWAREX poate fi folosit de asemenea pentru diverse aplicaţii în microautomatizare.

Tipuri de cântare

Următoarele cântare pot fi realizate prin folosirea modulelor SIWAREX:

- Cântare cu pâlnie, cântare cu platformă,cântare cu dozare, cântare cu curea, contoare de materiale solide, cântare de verificare, cântare pentru pierderi de greutate, cântare ne-automate conform OIML R-76, cântare automate pentru cântărire conform OIML R-61, cântare automate pentru cântărire individuală conform OIML R-51, cântare automate pentru totalizare conform OIML R-107. În conformitate cu normele în vigoare, modulelor SIWAREX le-au fost acordate aprobări şi certificate pentru UE precum şi pentru diverse ţări din afara UE. Modulele pot fi de asemenea folosite pentru măsurarea de forţe. Modulul de cântărire SIWAREX FTC poate fi aplicat cântarelor cu curea, balanţelor dozatoare şi contoarelor de materiale solide.

 

Software aplicaţii

Proiectele SIMATIC predefinite „PAŞII DE ÎNCEPUT” sunt disponibile pentru toate noile module SIWAREX. Acestea simplifică în mare măsură aplicarea în SIMATIC. Alte pachete de software oferă

aplicaţii complete – SIWAREX MULTIFILL pentru umplerea instalaţiilor şi SIWAREX MULTISCALE pentru instalaţiile de dozare.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Sisteme de cantarire si dozare

Sisteme de cantarire si dozare

Sistemele de cântărire şi dozare joacă un rol important în toate sectoarele de producţie şi în tehnica de proces. Dozele de cântărire şi modulele electronice SIWAREX pentru sistemele de cântărire, împreună cu cântarele cu curea, balanţele dozatoare şi (...)