Senzori de presiune

New product

Siemcrom Grup oferta o gama completa de instrumente pentru masurarea presiunii relative, diferentiale si absolute. In plus fata de precizia în masuraresi de robustete, printre trasaturile definitorii enumeram si functionalitatea si flexibilitatea sistemului modular ca (...)

More details

Informații

Siemcrom Grup oferă o gamă completă de instrumente pentru măsurarea presiunii relative, diferențiale si absolute. În plus față de precizia în masurare și de robustețe, printre trăsăturile definitorii enumeram și funcționalitatea și flexibilitatea sistemului modular ca și conceptul de securitate integrala. Avem o gama testată de produse pentru toate aplicațiile de presiune.

Privire de ansamblu asupra gamei de senzori de presiune P:

a. P MPS

Măsurarea ușoară a nivelului prin măsurarea presiunii hidrostatice. Traductorul de presiune P, seria MPS, este folosit pentru măsurarea nivelului prin măsurarea presiunii hidrostatice. Se scufundă în mediul de măsurare, conectat la un cablu. Senzorul are corpul din oțel inoxidabil și poate fi folosit în diverse aplicații, de la apa potabilă la lichide corozive.

b. P Z

Traductorul cu domeniul fix de măsurare pentru presiunea relativă sau absolută. Sunt folosite două tipuri de senzori de presiune în seria Z: un senzor din inox și un senzor cu diafragma din ceramică. O optiune pentru seria Z îndeplinește cerintele industriei de pompe și compresoare, prin utilizarea unui corp din bronz.

c. P ZD

Traductorul cu afișare digitală și carcasă din inox. Transmiterul digital de presiune P ZD dispune de afișaj local și are un domeniu dinamic de măsurare de 10:1. Atât carcasa, cât și conexiunea la proces sunt din inox. Afișajul digital este disponibil cu poziționare radială sau axială față de conexiunea la proces.

d. P Compact

Pentru cerințele speciale ale industriei alimentare, farmaceutice si biotehnologiei. Designul corespunde cerințelor de igiena ale EHEDG, FDA si GMP. Standardele acestora, tot mai ridicate, sunt îndeplinite de gama de conexiuni la proces din inox și de corpul din inox. Procedurile de curațare și sterilizare (CIP, SIP) sunt suportate în standard.

 

e. P300

Acesta oferă precizie în măsurare, robustețe și operare avansată. A fost proiectat pentru industria alimentară și pentru procesele farmaceutice. Este o componentă integrală a familiei SITRANS P datorită preciziei sale de 0.075%, învelișului său igienic din inox cu placă de identificare inscripționată cu laser și a filozofiei de operare locală testată la P DS III. Curățarea și sterilizarea (CIP si SIP) volumului de proces în timpul modului de măsurare se efectuează fără decalibrare, la o temperatură specificată de 150 °C (302 °F). Utilizatorul poate monitoriza procesul de curațare cu ajutorul indicatoarelor care înregistrează valorile minime/ maxime ale temperaturii senzorilor. Puteți citi datele de proces printr-o interfață HART, PROFIBUS PA ori Fieldbus Foundation. P300 este disponibil cu celule de măsurare a presiunii relative sau absolute. Aria conexiunilor la proces acoperă cerințele industriilor: alimentară, a celulozei si hârtiei, farmaceutică, incluzând conexiuni filetate sau cu flanse.

f. P DS III

Traductoare digitale cu funcții integrale de diagnostic, comunicații HART, PROFIBUS PA sau Fieldbus Foundation, și operare facilă din tastatură. Într-o arie de măsurare de la 1 mbar la 400 bari, P DS III funcționează bine și cu sarcini chimice sau mecanice extreme sau cu influențe magnetice. Oferă funcții de securitate adiționale, cum ar fi auto-monitorizarea si monitorizarea procesului, diagnosticul de eroare și furnizează mesaje de atenționare pentru mentenanță, precum și când este necesară următoarea calibrare. Funcția de autotestare este unica pentru operarea fără erori. Celulele de măsură pot fi înlocuite repede și ușor, iar reparațiile la locație sunt astfel rapide, simple și economice. Pe lângă operarea locală, transmițătoarele SITRANS P pot fi conectate la rețele de comunicație, folosind protocoalele HART, PROFIBUS sau Foundation Fieldbus.

P DS III este făcut pentru presiuni nominale de până la PN 420. Părțile în contact cu procesul sunt disponibile în varianta din inox, Tantalum, Hastelloy®, Monel®, sau placate cu aur. Variante pentru mediile cu pericol de explozie sunt, de asemenea, disponibile. Nivelul înalt de recunoaștere la nivel internațional, printre care ATEX, SIL, CENELEC, FM, CSA, NEPSI. Este testat conform directivelor NAMUR. Sunt disponibile cu mai multe versiuni de separatoare de proces. Puteți ajusta punctul de zero, domeniul, amortizarea si alte funcții, cu ajutorul a trei butoane și prin afișajul mare, ușor de programat. Versatilitatea necesară fiecărei aplicații este integrată în P. Totul este posibil, fie prin operarea manuală sau HART, fie prin Process Device Manager (PDM).

g. Separatoare de proces cu diafragmă

Posibilitățile de măsurare ale gamei P sunt crescute datorită unei arii vaste de separatoare de proces. Separatoarele se folosesc când se masoară materiale fierbinți, corozive, care cristalizeaza sau cu vâscozitate mare. Sunt disponibile urmatoarele tipuri de separatoare:

- Flanse conform EN, ASME, și alte conexiuni, montate fie rigid la transmițător, fie printr-un tub capilar flexibil.

- Diverse lichide de umplere pentru temperaturi ale materialului de pâna la 400 °C (750 °F).

- Diverse opțiuni pentru materialul diafragmei.

- Mai multe variante specifice fiecărei industrii.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Senzori de presiune

Senzori de presiune

Siemcrom Grup oferta o gama completa de instrumente pentru masurarea presiunii relative, diferentiale si absolute. In plus fata de precizia în masuraresi de robustete, printre trasaturile definitorii enumeram si functionalitatea si flexibilitatea sistemului modular ca (...)