Surse si UPS-uri

New product

UPS-urile (Uninterruptible Power Supply) sunt surse neîntreruptibile de putere. Se folosesc pentruelectro-alimentare de siguranţă. Aceste echipamente se conectează între reţeaua de alimentare şi consumatori (calculatoare, monitoare, aplicaţii industriale ...etc.). Atribuţia lor (...)

More details

Informații

CE ESTE UN UPS?

UPS-urile (Uninterruptible Power Supply) sunt surse neîntreruptibile de putere. Se folosesc pentruelectro-alimentare de siguranţă. Aceste echipamente se conectează între reţeaua de alimentare şi consumatori (calculatoare, monitoare, aplicaţii industriale ...etc.). Atribuţia lor este de a proteja consumatorii de perturbaţiile existente în reţeaua de alimentare şi de întreruperea tensiunii de alimentare, care ar putea duce la deteriorarea aparatelor conectate la reţeaua de alimentare, pierdereadatelor sau alte daune. UPS-urile conţin acumulatoare de energie ( baterii ), astfel la întreruperea tensiunii de alimenatare UPS-ul poate furniza energie consumatorilor conectaţi până la descărcare. În acest fel consumatorii primesc curent fără întrerupere, căderea de tensiune neafectând alimentarea lor.

 

DC UPS, surse de alimentare neîntreruptibilă.

1. Sursă de alimentare neîntreruptibilă UPS 24 V cc cu capacitate mare doubla-layer Condensator;

Sursele de alimentare neîntreruptibile economisiesc în mod normal, energie electrică în baterii plumb-acid. Temperaturile care apar în dulapul de comandă pot să scurteze durata de viață a bateriei considerabil și necesită o înlocuire regulată . spre exemplu,- la 40 ° C temperatura ambiantă, înlocuirea trebuie făcută anual.

Inovatoarele SITOP UPS500, pe de altă parte, se bazează pe menținerea complet fără condensatoare cu o durată lungă de viață. După 8 ani, chiar și la 50 ° C, ei încă mai au mai mult de 80% din capacitatea lor. Acest lucru înseamnă că unitatea de stocare a energiei nu trebuie să fie înlocuită. Deoarece condensatorii nu emit niciun gaz, cabinetul de control nu trebuie să fie ventilat. Un avantaj suplimentar este perioada de încărcare, de multe ori în mod semnificativ mai scurtă, necesară pentru condensatori cu strat dublu, care asigură un tampon de energie după o pană de curent.

 

Pentru utilizare flexibilă într-o gamă largă de aplicații.

24 V DC UPS-uri vine în grad de protecție IP20 pentru montare pe șină DIN și în IP65 distribuițe pentru utilizare. IP20 Versiunea SITOP UPS500S constă într-o unitate de bază 15 A, cu stocare a energiei integrată în versiunea 2.5 sau 5 KWS. Unitata compactă de bază poate fi combinată cu 5 module de expansiune KWS, în scopul de a prelungi timpul tampon. Până la 3 module de expansiune poate fi conectat cu ușurință în paralel prin intermediul unei conexiuni plug-in. IP65 Versiunea SITOP UPS500P are condensatori pentru 5 sau 10 kWs și consumabile de până la 7 A curent de ieșire. Carcasa metalică alungită este, de exemplu, de asemenea, potrivită pentru montarea pe sistemele de braț de sprijin.

Pentru a permite o integrare ușoară în sisteme de automatizare bazate pe PC, comunicarea cu controlerul are loc prin USB și pentru UPS500S, de asemenea, prin contacte de releu. Instrumentul software liber sprijină prelucrarea ulterioară și răspunsul la PC-uri, cum ar fi PC-urile SIMATIC, care sunt testate cu sistemul SITOP UPS500.

Timpul de rezervă este mai scurt decât cu plumb-acid și baterie de soluții, dar în multe cazuri este suficient ca rezervă a datelor și pentru închide fiabil jos mașina într-o manieră controlată.

 

2. Sursă de alimentare neîntreruptibilă UPS DC cu modulele de baterii.

Modulul DC UPS-ul este extinderea optimă a tuturor SITOP 24 surse de alimentare V, în cazul în care nu vă puteți permite DC-USV căderi lungi de putere. Încărcate cu curenti de până la 40 A pot fi menținute prin intermediul bateriilor de stocare plumb-acid 1.2 - 12 Ah conectate extern. Tranziția de la puterea de linia de CA la lucrul în tampon este absolut neîntreruptă.

Cu o lățime de 50 și 102 mm, UPS module 6/15/40 A sunt mici, dar au multe funcții. Protecție extinsă și funcții de monitorizare sunt integrate ca standard în modulul DC UPS pentru a proteja procesele; de exemplu, monitorizarea disponibilității, cablul bateriei, starea de îmbătrânire și starea de încărcare. Pentru integrare ușoară, modulele sunt echipate cu interfețe de comunicare diferite, de exemplu, USB.

Suport pentru repornire automată și un instrument de software gratuit-de-taxă oferă interacțiune optimă cu PC-uri industriale - pentru o sursă de alimentare fiabilă și eficientă în situații excepționale.

 

Producători: Siemens, Eaton (Moeller Electric), Schneider, Phoenix Contact.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Surse si UPS-uri

Surse si UPS-uri

UPS-urile (Uninterruptible Power Supply) sunt surse neîntreruptibile de putere. Se folosesc pentruelectro-alimentare de siguranţă. Aceste echipamente se conectează între reţeaua de alimentare şi consumatori (calculatoare, monitoare, aplicaţii industriale ...etc.). Atribuţia lor (...)