Tablouri electrice de joasa si medie tensiune

New product

Tablourile electrice de distributie de joasa tensiune si tablourile electrice de automatizare reprezinta ansamble care contin aparate electrice, conexiuni, borne de current, echipamente de comanda, masura, p 21421s1819v rotective,(...)

More details

Informații

Tablourile electrice de distributie de joasa tensiune si tablourile electrice de automatizare reprezinta ansamble care contin aparate electrice, conexiuni, borne de current, echipamente de comanda, masura, p 21421s1819v rotective, semnalizare etc. , montate complet cu toate elementele lor constructive.
- Tablourile de distributie - racordate la una sau mai multe surse de energie electrica - servesc la distributia acesteia precum si la protectia, controlul-comanda si reglarea aparatelor sau circuitelor electrice.
- Tablourile (panourile) de automatizare servesc la obtinerea functionarii automate a masinilor si instalatiilor precum si la realizarea automatizarii proceselor tehnologice in toate ramurile industriale (industria metalurgica, constructoare de masini, chimica, textila, alimentara etc.
- Dupa destinatia pe care o au, tablourile de distributie se impart in : tablouri generale , principale si secundare.
- Tabloul general de distributie este cel care primeste energia electrica, la o tensiune sub 1000 v, de la sursa de energie sau  de la retea.
- Tabloul principal primeste energia electrica de la tabloul general si alimenteaza tablourile secundare.
- Tabloul secundar deserveste unul sau mai multe receptoare. In cazul in care tabloul general de distributie alimenteaza cu energie electrica mai multe tablouri principale, prin circuite separate, distributia se numeste radiala.

Tablourile pot functiona:
- In curent alternativ de frecventa 15 pana la 60 Hz si tensiuni nominale pana la 1000v.
- In curent continuu cu tensiuni nominale pana la 1200v.

Societatea  Siemcrom Grup SRLproduce tablouri electrice de joasa tensiune intr-o gama variata ce cupinde:

- Tablouri electrice distributie de putere;
 Destinate transferului si distributiei energiei electrice de la posturile de tranformare MJT catre tablourile electrice secundare, bare de distributie capsulate sau direct la instalatiile alimentate.
 Sunt realizate in constructie robusta, in carcase metalice, in sisteme TTA (Type Tested Assembly) sau non TTA cu grad de protectie adaptat la spatiile de amplasare.
 Acestea asigura distributia de putere pana la 4000 A cu protectie la scurtcircuit, suprasarcina, diferentiala, supratensiune, dupa poiect.
 Pot fi prevazute cu sisteme automate de inversare a sursei de alimentare ,  comanda si conectarea generatoarelor electrice , declansarea automata a sarcinii.
 Sunt dotate, dupa proiect, cu unitati de masura a parametrilor electrici (tensiune, current, puteri, energie), cu posibilitatea contorizarii consumului de energie pe baretele de distributie, inclusiv posibilitatea de integrare a unui sistem centralizat de dispecer energetic.
 Pot integra sisteme complexe de monitorizare si comanda a starii intrerupatoarelor de protectie.

- Tablouri electrice distributie secundara;
 Sunt destinate preluarii energiei de la tablourile principale si distribuirea acesteia catre punctele de consum de exemplu instalatii de iluminat, prize, centrale de ventilatie, centrale de incalzire /racire, alte instalatii din dotarea cladirilor.
 Realizate in carcase metalice sau policarbonat, cu usi transparente sau pline si constructie aparenta sau ingropata pentru integrarea estetica in spatiul de montaj, construite in majoritate cu placi de protectie pentru evitarea atingerii directe a partilor aflate sub tensiune.
 Asigura distributia energiei electrice cu protectie la scurtcircuit, suprasarcina, diferentiala, supratensiune catre instalatiile deservite.
 Permit comanda si actionarea diverselor instalatii si echipamente  din cladiri, inclusiv cu posibilitatea de integrare a unui sistem BMS (Building Management System) ce permite dispecerizarea si monitorizarea functionarii tuturor instalatiilor din cladiri.

- Tablouri electrice automatizari si control industrial
 Sunt destinate comenzilor si actionarii motoarelor electrice si a celorlalte echipamente ce compun liniile tehnologice de fabricatie.
 Sunt construite in carcase metalice cu grad de protectie adaptat spatiului de montaj.
 Asigura protectia si comanda divereselor elemente de executie din aceste instalatii, monitorizarea acestora, pornirea in flux tehnologic a motoarelor, alte functii specifice instalatiilor. Pot fi dotate cu convertizoare de frecventa pentru controlul turatiei motoarelor, softstartere si alte elemente de comanda specifice.  
 Integreaza relee inteligente de automatizare sau automate programabile cu software dedicat.
 Permit comanda intregii linii tehnologice de la panouri de operare sau de la calculator cu interfata videografica SCADA personalizata pe aplicatie.

- Echipamente electrice compensare factor de putere
Bateriile de compensare sunt echipamente ce se instaleaza in reteaua de distributie de joasa   tensiune cu scopul de compensare a consumului de energie reactiva.
Sunt realizate in sistem fix, automat cu trepte de compensare sau combinat.
Pot fi construite cu bobine de reactanta pentru protectia condensatoarelor la distorsiunile armonice din retea generate de masini si utilaje ce integreaza echipamente cu electonica de putere.
Sunt echipate cu contactoare specializate pentru sarcini capacitive, condensatoare uscate, ecologice, regulatoare electronice inteligente ce permit cuplarea si decuplarea condensatoarelor dupa necesarul de putere reactiva de compensat, rotirea treptelor de capacitate egala, pornirea ventilatiei de racire fortata la depasire temperaturii interioare, monitorizarea distorsiunilor armonice si altor parametrii electrici, contacte de alarmare la depasirea diversilor parametrii programati.

Producatori Echipamente utilizate : Siemens, Eaton (Moeller Electric), Schneider, Phoenix Contact.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Tablouri electrice de joasa si medie tensiune

Tablouri electrice de joasa si medie tensiune

Tablourile electrice de distributie de joasa tensiune si tablourile electrice de automatizare reprezinta ansamble care contin aparate electrice, conexiuni, borne de current, echipamente de comanda, masura, p 21421s1819v rotective,(...)